Kom stage lopen

Ben je student aan een HBO of universiteit en op zoek naar een boeiende stage? Heb je affiniteit met het onderwerp yoga & kanker? Dan ben jij degene die we zoeken!

Stichting Yoga & Kanker biedt studenten de gelegenheid om praktijkervaring op te doen in combinatie met je afstudeeronderzoek of stageopdracht. Je kunt denken aan het doen van onderzoek naar yoga bij kanker of het uitdenken van een communicatie-, pr- en marketingplan. Heb je misschien andere ideeën voor een passende stage? Dat horen wij ook graag.

Neem gerust contact met ons op. Voor meer informatie en voor overleg over de mogelijkheden kun je ons bereiken per mail.

Stage Communicatie

  • Meehelpen aan het vergroten van naamsbekendheid van Stichting Yoga & Kanker
  • Donateur- of schenkingsaktie opzetten en uitwerken
  • Teksten schrijven voor verschillende doeleinden

Jouw profiel

  • Communicatief vaardige HBO-er
  • Uitstekende beheersing van de Nederlands taal (woord en geschrift)
  • Je bent proactief, leergierig en kan zelfstandig werken
  • Enige kennis van SEO en WordPress

Wij bieden je een leerzame stage, de startdatum is in overleg. Enthousiaste bestuurders helpen je graag waar nodig. Het is een interessante stageplek voor iemand die zelfstandig zichzelf verder wil ontwikkelen.

Spreekt dit je aan? Solliciteer nu naar deze unieke stageplaats bij Stichting Yoga & Kanker. Stuur je cv en motivatiebrief naar info@yogaenkanker.nl t.a.v. het bestuur, o.v.v. ‘Stage Communicatie’.

Stagiaire Kim Terbeek aan het woord:

”Mijn naam is Kim Terbeek. Ik ben momenteel een 22-jarige studente aan de HBO opleiding Sport en Bewegen. Ik zit nu in mijn laatste jaar, dat in het teken staat van afstuderen. Ik was op zoek naar een interessante, boeiende en leerzame stageplek voor mijn afstudeeronderzoek. Dit heeft mij geleid naar de Stichting Yoga en Kanker. 

Kim TerbeekIn overleg met de stichting heb ik mijn onderwerp gekozen en ben ik gestart met afstuderen. Ik doe een wensen- en behoeften onderzoek onder (ex-)kankerpatiënten die H-yoga volgen en (ex-)kankerpatiënten die geen H-yoga volgen op het gebied van bewegen, voeding en ontspanning.

Op dit moment heb ik een eigen ontwikkelde vragenlijst verspreid onder H-yogadeelnemers en ga ik dezelfde enquête afnemen bij diverse inloophuizen. Gedurende het onderzoek heb ik veel vrijheid om mijn eigen inbreng te geven, en krijg ik hulp van de stichting wanneer dit nodig is.

Tot nu toe is dit voor mij een zeer leerzame periode, en ik hoop dan ook een mooi resultaat neer te kunnen zetten.”  – 19 februari 2016

Eindverslag Kim Terbeek